Coaching

Loop je steeds tegen dezelfde moeilijkheden aan op je werk of in relaties? Durf je geen nee te zeggen of keuzes te maken? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens jouw re-integratie na een ziekteperiode? Staat het water je al een tijdje aan de lippen? Ik kan je helpen de zaken weer helder op een rijtje te krijgen, met nieuwe inzichten en perspectieven.

Als coach bied ik ondersteuning en handvatten om tot een nieuw gedragen perspectief te komen waarbij je nieuwe stappen kan gaan zetten. Het vraagt de moed van zelfonderzoek. Ik loop met je mee, de berg op of het dal in. Meestal zijn 5 tot 7 sessies van een uur voldoende om tot merkbare resultaten te komen. 

Mijn coachingsstijl richt zich op het (door)ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en professionele ontwikkeling. Met een frisse blik kijk ik zonder oordeel met je mee. Daarbij maak ik gebruik van de basisprincipes van neurolinguïstisch programmeren (NLP), transactionele analyse (TA) en systemisch werken.  De basis voor mijn stijl is gelegd tijdens de driejarige opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix Opleidingen in Utrecht en het Bert Hellinger Instituut Nederland. 

Mogelijke vraagstukken waarbij ik van dienst kan zijn:

  • Grenzen stellen
  • Stress hanteren
  • Inzicht in patronen
  • Gezonde keuzes maken
  • Professionele communicatie