Wat is De Verhelderij?

Soms slaat het leven de grond onder je voeten vandaan, zie je een tijdje door de bomen het bos niet meer of komen je lijf en je geest niet meer goed tot rust. Dan is de verhelderij jouw plek! Kom lessen Zhineng Qigong volgen om weer in je lijf te landen en je geest tot rust te laten komen. Of boek een coachingstraject om uit te zoeken hoe je weer verder kan en tot nieuwe, verhelderende perspectieven kan komen.

Wil je het kwaliteitszorgsysteem van jouw stichting, vereniging of school verbeteren, of voorbij de structuur van kwaliteitszorg aan de kwaliteitscultuur van je organisatie werken? Ook dan kan ik van dienst zijn.

De Verhelderij is een plek voor mensen die tijd en aandacht willen besteden aan ontspanning, (persoonlijke) ontwikkeling en kwaliteit. Het bevindt zich in een sfeervol straatje in het centrum van Zwolle. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.

De rustgevende qigongstudio zit op de begane grond. Daar worden lessen Zhineng Qigong gegeven van een uur. In de groepslessen is er plek voor maximaal 7 mensen. De oefeningen zijn veelal staand maar het is ook mogelijk om te zitten. Het is fijn om comfortabel zittende kleding te dragen. 

De coachingsruimte zit op de eerste verdieping en biedt gelegenheid om in sessies van een uur vertrouwelijke gesprekken te voeren en zelfonderzoek te doen. Het verkrijgen van inzicht en het creëren van nieuwe perspectieven, gericht op merkbare resultaten, staan centraal.

Voor de activiteiten op het gebied van kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur beschik ik over een eigen werkplek en werk ik ook op locatie.